by dobel


Stærkt inspireret af alle jeres dejlige blogs har jeg nu endeligt fået bakset min egen blog sammen og håber at jeg får lagt lidt ud i løbet af min barsel.

Jeg har kastet mig ud i alle de projekter der gennem mange mange år har ligget og ventet - OG vil prøve at få det jeg får lavet lagt herind. Forhåbentligt kommer jeg også til at lægge nogle små hjemmesyslede idéer ud, men indtil videre :-) siger jeg tak for inspirationen og motivationen!

Min stil er hverken særlig chappy chick eller fuldstændig cool og stilren, men jeg kan lide tingene enkelt, og i en høj kvalitet. Jeg elsker liberty stoffer, lækker mad (simremad, årstidens mad, italiensk, nordisk, asiatisk og så selvfølgeligt; chokolade i store mængder!) at tage billeder (Specielt at min to piger, men dem skal jeg spare jer for, de ryger i fotoalbummet) Sidst men ikke mindst elsker jeg at lave grafik, så I vil nok opdage at jeg jævnligt ændrer på designet på siden - Jeg bliver nok aldrig helt tilfreds :-)


Når jeg ikke er på barsel, har jeg mit eget grafiske firma ZOB, hvor vi laver alt muligt lækkert grafik. Monica, min partner, passer biksen mens jeg passer lille Emma. Jeg har en stor datter på 4, Ida, og min mand Jens.

Har du brug for hjælp til din blog eller et større grafisk projekt, så må du gerne skrive til mig. Jeg vil elske at hjælpe...


Mail her